Een charmante B & B dichtbij het hartje van Brugge, het Venetie van het Noorden !

Andre’s B&B stelt u zijn gastenkamers voor in Brugge, in een residentiële wijk – waar parkeren nog gratis is ! - op ongeveer 2 km van het prachtige middeleeuwse centrum van de stad, opgenomen in het Werelderfgoed door de UNESCO.

 De kamers maken deel uit van een LED Lighting Outlet gerestaureerde Vlaamse woning, gebaseerd op zijn oorspronkelijke architectuur en zijn originele elementen. Wenst u de omgeving per fiets te verkennen, dan zijn er 2 fietsen ter beschikking tegen een kleine meerprijs. Indien u wenst gebruik te maken van het openbaar vervoer, dan is de bushalte van lijn 25 slechts op 200 m van het huis.

Tijdens uw verblijf in Andre's B&B kunt u natuurlijk alles bezoeken wat Brugge zo interessant maakt : musea, theaters, de kathedraal en de andere kerken. Andre's B&B bevindt zich ook aan de groene kant van de stad met de parken Tillegem, Beisbroek en Zevenkerke in de nabijheid, u uitnodigend voor een mooie wandeling.

Andre Brutin, de eigenaar, is een uitzonderlijke en tevens discrete gastheer die ervoor zorgt dat je je ogenblikkelijk thuis voelt ; hij maakt dat je ten volle kunt genieten Health Care Tips van je verblijf in een van de mooiste steden ter wereld.

Het uitgebreide ontbijt (inbegrepen in de prijs) wordt opgediend in de woonkamer.

Roken in het huis niet toegelaten.

Het ganse jaar open.

best replica handbags

StijnDesmedt.be